latinica  ћирилица
17/10/2024 |  12:33 ⇒ 12:38 | Autor: RTRS

Naša banka Banjalka donirala bespovratna sredstva za ekološki projekat

Naša banka a. d. Banjaluka, kao društveno odgovorna domaća finansijska institucija, donirala je Udruženju građana "Centar za životnu sredinu i uređenje prostora" u Banjaluci bespovratna sredstva za realizaciju ekološkog projekta u opštini Srbac.
Naša banka - Foto: Ustupljena fotografija
Naša bankaFoto: Ustupljena fotografija

Donirana bespovratna sredstva namijenjena su za uređenje obale rijeke Vrbas, pošumljavanje, analizu kvaliteta vode i ispitivanje ihtiofaune na lokalitetu Gradina u srbačkom naselju Stari Martinac.

Donacija bespovratnih sredstava finalni je čin prošlogodišnje uspješno sprovedene promotivne kampanje Naše banke pod nazivom "Uvijek sa našim ljudima".

Kampanja je osmišljena i realizovana u cilju pružanja konkretne podrške očuvanju i održivosti životne sredine i prirodnih ljepota koje nas okružuju, za ljepšu, zdraviju i sigurniju budućnost naših sadašnjih i budućih generacija. Na prošlogodišnji Јavni poziv Naše banke stiglo je 19 prijava. Nezavisna stručna komisija utvrdila je u martu ove godine da prijavljeni projekat “Centra za životnu sredinu i uređenje prostora” u najvećoj mjeri sadrži sve ono što je Banka tokom kampanje navela u komunikaciji na svom web sajtu. Nepotpune prijave nisu razmatrane.

- Zahvalni smo Našoj banci što je prepoznala značaj našeg projekta i što aktivno učestvuje u podizanju javne svijesti o pitanjima životne sredine, baš kao i mi. Sredstva koja su nam donirana biće iskorišćena za opšte dobro i suštinski će uticati na pozitivan preobražaj lokaliteta Gradina u Starom Martincu, u smislu uređenosti tog parka prirode i adekvatne zaštite tamošnjeg biljnog i životinjskog svijeta - poručuju iz "Centra za životnu sredinu i uređenje prostora".

 cilju efikasne realizacije projekata, Naša banka će u saradnji sa nagrađenim aplikantom vršiti zajedničku kontrolu realizacije utrošenih sredstava.

- Naša banka a. d. Banjaluka je uvijek fokusirana na dobrobit lokalnih zajednica u kojima posluje i snažno podržava lokalni razvoj, održivost, očuvanje i obnavljanje našeg prirodnog okuženja. Te vrijednosti dijeli i “Centar za životnu sredinu i uređenje prostora” kojem smo ovom prilikom donirali bespovratna sredstva za realizaciju značajnog ekološkog projekta - izjavila je Biljana Ševa, rukovodilac Samostalnog odjeljenja za kartično poslovanje, marketing i komunikaciju Naše Banke a. d. Banjaluka.

Naša banka a. d. Banjaluka (www.nasa-banka.com), kao članica jedne od vodećih poslovnih grupacija iz Srbije (Galens Invest), sa ciljem pružanja što kvalitetnije usluge klijentima sprovela je ribrending svojih poslovnica, pokrenula nove i tehnološki unaprijeđene digitalne kanale plaćanja, te kontinuirano radi na širenju poslovne mreže i bankomata.