latinica  ћирилица
19/10/2024 |  11:53 ⇒ 13:40 | Autor: SRNA

Ljevnaić: Cijene karata biće prilagođene dostupnosti ski-staza

Direktor Olimpijskog centra Јahorina Dejan Ljevnaić rekao je da će pred novu zimsku sezonu ispraviti grešku koju su im skijaši najviše zamjerali, tako da će cijena ski-karata biti u potpunosti prilagođena dostupnosti ski-staza.
Јahorina - Foto: RTRS
ЈahorinaFoto: RTRS

- Svjesni smo da smo prošle sezone imali određenih propusta, ali smo ove godine u potpunosti posvećeni da ispravimo te greške i obezbijedimo pravedniji i fleksibilniji sistem naplate, koji će u potpunosti biti u skladu sa stanjem staza i kvalitetom ponude - poručio je Ljevnaić.

On je rekao da očekuju sjajne rezultate u novoj zimskoj sezoni, navodeći da prognoze pokazuju povoljne vremenske uslove.

Prema njegovim riječima, tim Olimpijskog centra pažljivo prati želje i potrebe posjetilaca, spreman je da pruži skijašima vrhunske uslove na stazama jer im je na prvom mjestu opšti interes i zadovoljstvo gostiju.

- Upravo iz tog razloga, sve što radimo, radimo u skladu sa vašim očekivanjima i za vašu dobrobit. Ove godine smo uveli fleksibilniji model cijena karata, gdje će cijena zavisiti od stanja staza i njihovog kvaliteta. Ova odluka je donesena s ciljem da skijašima pružimo najbolju moguću vrijednost za njihov novac, kao i da istaknemo našu posvećenost odgovornom i transparentnom poslovanju - naglasio je Ljevnaić.

Ljevnaić je pozvao sve turističke subjekte na Јahorini da slijede njihov primjer kako bi zajedno doprinijeli podizanju kvaliteta ukupne turističke ponude, saopšteno je iz Olimpijskog centra Јahorina.

- Naš cilj je da Јahorina postane sinonim za kompletno skijaško iskustvo, koje će svaki posjetilac pamtiti i sa zadovoljstvom se vraćati - istakao je Ljevnaić.