latinica  ћирилица
Banjaluka juče, danas, sutra
Banjaluka juče, danas, sutra
--:--
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED
O EMISIЈI
Banjaluka juče, danas, sutra

U rubrici "Banjaluka juče, danas, sutra", koju emitujemo u emisiji "Zajednički talas", od 11.30 časova, nastojimo prikupiti sve gradske informacije, koje mogu biti značajne za Banjalučane. Pratimo sve važnije, manje i veće, događaje. Svakodnevno su zastupljene informacije o funkcionisanju grada, radu gradskih institucija, infrastrukturi, zdravstvu, socijalnoj zaštiti, nevladinom sektoru, djeci i omladini, kulturi i sportu.
Osim toga, u našem programu iznosimo i probleme građana Banjaluke, ne bi li im na taj način pomogli da ih riješe. Pratimo i rad gradskih institucija, ali i kritikujemo, ako je to potrebno.
Namjera redakcije Dnevnog programa,  jeste da "Banjaluka juče, danas, sutra" bude luka koju će, putem radio-talasa, svakodnevno posjećivati svi njeni slušaoci, u potrazi za novim informacijama.
Redakcija Dnevnog programa Radija RS.

 

Redakcija: Dnevni program

Kontakt:

17/02/2014 | 14:42
Gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović rekao je danas da je procijenjeno da šteta pričinjena prilikom požara na tvrđavi "Kastel" u decembru prošle godine iznosi oko 90.000 KM.
17/02/2014 | 14:39
Grad Banja Luka i Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite RS nastaviće sa izgradnjom ambulanti porodične medicine, rekao je gradonačelnik Slobodan Gavranović, nakon današnjeg sastanka u Gradskoj upravi sa resornim ministrom, Draganom Bogdanićem.