X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Tvoje lice zvuči poznato
Peta sezona najgledanijeg televizijskog zabavnog formata
Tvoje lice zvuči poznato
21:00
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED
O EMISIЈI
Tvoje lice zvuči poznato

 

Peta sezona humanitarne emisije „Tvoje lice zvuči poznato”

na RTRS-u 

Peta, spektakularna sezona humanitarne emisije „Tvoje lice zvuči poznato” u kojoj će se pojaviti neka od najzvučnijih imena srpske javne scene kreće sa emitovanjem 4.oktobra i na veliko oduševljenje gledalaca vodiće je Marija Kilibarda, koju ćemo ponovo gledati u ulozi domaćina:

“Veoma me raduje nova sezona TLZP! Srećna sam što sam ponovo deo ovakvog projekta! Moram priznati da mi je nedostajao ovaj format, ali i adrenalin koji doživljavamo na snimanjima, iznova i iznova pomerajući granice kada je reč o televizijskoj produkciji. Ovo će sigurno biti najbolja sezona do sada jer imamo “Ol stars” takmičare iz prethodnih sezona. Svi oni koji su pokupili simpatije publike ponovo će biti na našoj glamuroznoj sceni i imaće zadatke da pevaju, plešu i glume! Јednom su se pokazali kao veoma talentovani, ali sada imaju još teži zadatak! Treba zadržati epitet najboljeg, a konkurencija nije ni malo laka! Ova sezona će im biti kao srednja škola, zreliji su i znaju šta ih očekuje. Ludo ćemo se zabaviti i stvarno jedva čekam da sve to počne!” 

Pravila ostaju ista, a cilj je samo jedan - biti human. 

“I ove, kao i prethodnih sezona naši takmičari imaju mogućnost da nakon pobede doniraju novac onima kojima je to najpotrebije. Mi živimo na Balkanu gde postoji veliki broj lica i ustanova kojima je potrebna ovakva vrsta pomoći tako da u čije god ruke novac ode, neće biti greške” , objašnjava Kilibarda. 

Učesnici ovog najgledanijeg televizijskog zabavnog formata biće Željko Šašić, Nenad Knežević- Knez, Dragan Kojić- Keba, Ivana Peters, Katarina Bogićević, Ana Kokić, Aleksa Јelić, Danijel Kajmakoski, Edita Aradinović i Nenad Pagonis. 

Mnogi budući takmičari već su angažovali koreografe i trenere kako bi se što bolje pripremili za predstojeću sezonu.

Inače, kao i prethodnih sezona, i ova je humanitarnog karaktera, pa u emisiji nema ispadanja učesnika kao u većini drugih sličnih programa, već se bodovi sabiraju iz svake emisije i tako se učesnici kotiraju od prvog do posljednjeg sve do polufinalne emisije. Tada se sabiraju glasovi žirija i publike i pet najboljih takmičara prolazi u veliko finale. Pobjednik svake emisije dobija 1.000 evra koje dodjeljuje po svojoj želji onima kojima su ta sredstva potrebna, a u finalu najbolji dobija 25.000 evra. 

Do početka emitovanja najvećeg šou programa na Balkanu ostalo je još samo malo vremena, a sudeći po takmičarima, pred nama je jedna izuzetno uzbudljiva i spektakularna sezona!

Redakcija: Zabavni program