latinica  ћирилица
U TUĐOЈ KOŽI
U TUĐOЈ KOŽI
17:10
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED

O EMISIЈI
U TUĐOЈ KOŽI

Koliko puta ste, iskreno, poželjeli da ste neko drugi? Kada bi mogli da se nađete u tuđoj koži, pretpostavljamo, bila bi to ona u kojoj se mnogo lakše i lagodnije živi, nego u onoj sopstvenoj! Svi smo željni svojih pet minuta slave, a da li smo spremni i na pritisak koji ona donosi, ili na teret i trud koji joj je prethodio?!
"Šta bi dao da si na mom mjestu" - stihovi legendarnog Duška Trifunovića, kažu, nastali su kada je Željko Bebek ušao u kafić i istovremeno izazvao prezir i divljenje prisutnih. Da li upravo zbog te ljubomore ili znatiželje poželimo biti neko drugi? A čega smo se sve spremni odreći da bi bili najbolja verzija sebe?! Ima li još Malih sirena koje su spremne žrtvovati sve zarad ljubavi i postati neko drugi? Možemo li mi uopšte biti neko drugi? I šta ako bi se obreli u koži koja nije "skrojena" po našoj mjeri?
Životne uloge se često mijenjaju i smjenjuju, nerijetko i bez naše dozvole, ali ono što uvijek možemo jeste da budemo najbolja moguća verzija sebe!
Da je najlagodnije u sopstvenoj koži, pokušaćemo dokazati u serijalu emisija " U tuđoj koži". U ulozi privrednika, automehaničara, sportista, političara, konobara... naći će se naša Sanja Stanković. Kako je odgovorila izazovima, pratite u našem programu, od 27. juna.

Gledajte " U tuđoj koži" i budite najbolja verzija sebe u sopstvenoj koži!!!

 

Redakcija: Zabavni program