latinica  ћирилица
U POKRETU sa Danijelom Dakićem
TV magazin o urbanoj kulturi
U POKRETU sa Danijelom Dakićem
22:40
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED

O EMISIЈI
U POKRETU sa Danijelom Dakićem

U novoj sezoni RTRS magazina o urbanoj kulturi ‘U POKRETU sa Danijelom Dakićem’ osim o akterima urbane kulture govoriće se i o tzv. bastionima urbane kulture kao što su festivali, konvencije i konferencije i njihovom društvenom značaju.

Ciklus emisija Radio-televizije Republike Srpske "U POKRETU sa Danijelom Dakićem" preispituje život u gradu i urbanu kulturu, definišući njeno djelovanje i uticaj na društvo. Kroz razgovore sa predstavnicima te kulture, poznatim muzičarima, muzičkim producentima, vizuelnim i uličnim umjetnicima, digitalnim umjetnicima, glumcima i onima koji svoj personalni izraz oblikuju kroz urbanu kulturu, traga se za odgovorima na pitanja šta je urbana kultura i u kojem obliku danas egzistira .

U emisiji postoji mnoštvo specifičnosti koje ovu emisiju postavljaju u sam vrh tehničkog i idejnog pristupa, a posebno se izdvaja unikatno vozilo "zastava 850AK" , koje doprinosi gradskoj atmosferi i jedinstvenom utisku vožnje klasikom. "U POKRETU" vozićete se sa TV i radio voditeljem i promoterom urbane kulture, Danijelom Dakićem.

Riječ je o modernoj i atraktivnoj televizijskoj emisiji, kratkom TV formatu, koja će biti emitovana petkom, od 22 časa 40 minuta, na prvom programu RTRS.

Redakcija: Zabavni program