latinica  ћирилица
03/07/2015 |  07:27 | Autor: sportske.net

Zvezda našla zamjenu za Marjanovića?

Aktuelni košarkaški šampion Srbije Crvena zvezda aktivno traži zamjenu za Bobana Marjanovića kojem je istekao ugovor i razmatra opcije koje mu se nalaze na stolu.

"Crveno-bijeli" će morati da nadomjeste "prazninu" koja će nastati odlaskom Bobana Marjanovića a izgleda da je rješenje pronađeno u prestonici Izraela.

Specijalizovani portal "Sportando" prenio kao ekskluzivnu informaciju da se na meti Crvene zvezde Telekom nalazi iskusni grčki centar Sofoklis Skorcanitis koji je odlučio da napusti Makabi!

Popularni "Bejbi Šek" završio je dvogodišnju saradnju sa "Ponosom Izraela" a kako navodi pomenuti izvor naredna stanica u karijeri trebalo bi da mu bude Crvena zvezda Telekom.

Gabaritni centar rođen u Kamerunu ima grčki pasoš a tokom karijere nastupao je za Iraklis, Kantu, Aris, Olimpijakos, Makabi Tel Aviv i Panatinaikos.

Sa ekipom Makabija prošle godine je osvojio titulu prvaka Evrope a osvajao je još titule u Grčkoj i Izraelu, baš kao i pet trofeja u Kup takmičenjima dvije pomenute zemlje.

"Bejbi Šek" je u prethodnoj evroligaškoj sezoni prosječno postizao 6.7 poena i 2.3 skokova a za njegove usluge interesuje se i Galatasaraj.