latinica  ћирилица
29/08/2016 |  17:09 ⇒ 21:21 | Autor: RTRS

Tzv. SZP siguran u pobjedu na izborima (VIDEO)

Stranke okupljene oko SDS-a na predstojećim izborima opredijeljene su za promjene i rješenja, a ne obećanja - konkretnim programskim aktivnostima ostvariće značajne promjene u Banjaluci. Ovo su izjavili predstavnici stranaka tzv. Saveza za promjene podržavajući zajedničkog kandidata za gradonačlenika, Dragana Čavića. Prvi put na izborima nastupaju zajedno, zbog čega su, kažu, sigurni u pobjedu.
SzP - Foto: RTRS
SzPFoto: RTRS

Banjaluka mora da se mijenja i te promjene moraju da budu velike, a SZP ima personalne i programske kapacitete da ostvari svoje planove, poručio je kandidat za gradonačelnika Dragan Čavić.

- Prije svega i prioritetno zapošljavanje svake godine, što više ljudi u Banjaluci, javnim postupcima u privredi i to će biti osnovni motiv svih politika, svih stranaka SZP - rekao je Čavić.

Punu podršku ima od SDS-a i PDP-a. Uprkos tome što postoji mnogo kvalitetnih kandidata, potpredsjednik Ognjen Tadić smatra da Banjaluku može voditi samo jedan.

- Mi možemo da se nadamo da će Banjaluka kao grad da prepozna to i pridruži se naporima da se dese promjene i podrži Čavića kao što ga podržava SDS i svi iz SZP - rekao je Tadić.

Branislav Borenović, predsjednik PDP rekao je da ova partija stoji uz Čavića te da očekuje pobjedu.

- Dragan Čavić je kandidat SZP i svi iz PDP ga podržavaju, bez dileme će stati uz njega i očekujem pobjedu i sve što smo se dogovarali i pripremali kao konkretna rješenja sprovesti u djelo, a to je Banjaluci izuzetno potrebno - rekao je Borenović.

Počasni predsjednik PDP-a, Mladen Ivanić, siguran je u Čavićevu pobjedu - istakao je da će to biti početak promjena koje su Banjaluci i Srpskoj i te kako potrebne.