latinica  ћирилица
06/12/2016 |  15:22 | Autor: RTRS

"Maša i medvjed" u bioskopima širom Srbije

Film "Maša i medvjed" stiže u bioskope u Srbiji 29. decembra, najavio je distributer "Fame Solutions".
Maša i Medo - Foto: RTS
Maša i MedoFoto: RTS

Poslije velikog uspjeha bioskopske distribucije priče o trogodišnjoj djevojčici i njenom drugaru medvjedu u Italiji, kada je studio Varner Bros za samo 15 dana zaradio pet miliona evra, što je "Mašu i medvjeda" učinilo trećim najgledanijim filmom 2015. u ovoj zemlji, u distribuciju se uključilo još nekoliko zemalja, među kojima i Srbija.

Maša je trogodišnja energična, druželjubiva i pomalo luckasta djevojčica koja živi u šumi i stalno upada u nevolje.

Njen dobri drug medvjed, koji je štiti, često i sam upadne u nevolju zbog Mašinih nestašluka, ali ipak, njih dvoje, uz ostale životinje u šumi zabavljaju gledaoce, ali ih i uče kreativnosti, lojalnosti i pravom prijateljstvu.

Distributerska kuća "Fame Solutions" u saradnji sa Stefan Đelineo, uljepšaće novogodišnje praznike djeci u Srbiji sa 63 minuta novih avantura njihove omiljene junakinje namijenjenih prvenstveno bioskopsko prikazivanje.

Vlasnici prava su se odlučili za ovu dužinu filma, jer je po istraživanjima to optimalno trajanje koje može da drži pažnju i najmlađima kojima su ove priče i namijenjene.

Film će biti sinhronizaovan na srpski jezik, a režija je povjerena Dušici Novaković, glumici Pozorišta na Terazijama i profesorki u Školi glume Dečjeg kulturnog centra Beograd.

Maši glas i dalje pozajmljuje Јovana Јelovac Cavnić koju najmlađi već identifikuju sa likom nestašne trogodišnjakinje iz popularnog animiranog serijala.

Izvor: Tanjug