latinica  ћирилица
06/12/2016 |  15:55 | Autor: RTRS

Milan Iskrin novi potpredsjednik UO KK Partizan

Novi potpredsjednik Upravnog odbora košarkaškog kluba Partizan je Milan Iskrin, dok je novi poslovni direktor Žarko Stijović, objavili su crno-bijeli na svom sajtu.
Milan Iskrin - Foto: RTS
Milan IskrinFoto: RTS

Kako se navodi u saopštenju, UO Partizana sastao se u ponedjeljak, 5. decembra, kako bi razmotrio dosadašnji rad kluba i dalje korake u poslovanju. Na sjednici, koju je vodio predsjednik Nikola Peković, članovi UO su otvoreno raspravljali o potezima koje je u budućnosti potrebno napraviti kako bi klub na efikasan način nastavio sa finansijskom konsolidacijom.

Na sjednici UO imenovani su i novi članovi tog tijela, pa je tako dosadašnji član UO Milan Iskrin postavljen za potpredsjednika, a dosadašnji finansijski direktor Žarko Stijović za poslovnog direktora.

Novi članovi Upravnog odbora su Stevica Kujundžić (Laptop centar), Sekula Iković (Milšped), Aleksandar Mihailović (Cedars Trejding) i Vladimir Gajić.

Na jučerašnjoj sjednici konstatovano je i da u UO košarkaškog kluba Partizan više nisu Mauricio Vala, Vladimir Vrbaški, Boško Јanković i Velibor Јojić.

Skupština Partizana verifikovaće odluke na prvoj narednoj sjednici.

Izvor: RTS