latinica  ћирилица
16/02/2017 |  11:45 ⇒ 11:51 | Autor: RTRS

"U stvari ljubav" dobija nastavak nakon 14 godina

Јedna od najgledanijih romantičnih komedija „U stvari ljubav“ dobija kratki nastavak nakon 14 godina. Film nosi naziv "Red Nose Day Actually", a debitovaće na humanitarnom događaju "Red Nose Day".
"U stvari ljubav" dobija nastavak nakon 14 godina - Foto: Screenshot
"U stvari ljubav" dobija nastavak nakon 14 godinaFoto: Screenshot

Nastavak stiže u vidu desetominutnog ostvarenja koje će biti prikazano na godišnjem humanitarnom događaju kojeg organizuje "Red Nose Day" sa dobrotvornom ustanovom "Comic Relief".

Kratkometražni nastavak režiraće Ričard Kertis a u filmu se ponovo pojavljuju Rouan Atkinson, Hju Grant, Bil Naj, Martin Makučeon, Kira Najtli, Endru Linkon, Kolin Fert i Lijam Nison.

„Nisam ni sanjala o pisanju nastavka filma U stvari ljubav, ali mislila sam da bi bilo zabavno u kratkoj formi od 10 minuta vidjeti šta se dogodilo sa likovima. Oduševljeni smo i zahvalni, jer je skoro cijela prvobitna glumačka postava pristala da bude u filmu. Biće to sigurno nostalgičan trenutak ponovnog okupljanja, 14 godina kasnije“, ističe scenaristkinja i autorka Ema Frojd.

U stvari ljubav prikazuje različite aspekte ljubavi kroz deset odvojenih priča u kojima ima mnogo pojedinaca, a dešavanja glavnih likova prepliću se tokom filma.

Film Red Nose Day Actually u Velikoj Britaniji premijerno će biti prikazan 24. marta na kanalu Bi-Bi-Si 1, a u SADna En-Bi-Siju. Humanitarno dešavanje "Red Nose Day" organizuje se od 1988. godine.

Izvor: RTS