latinica  ћирилица
27/04/2024 |  12:07 ⇒ 12:31 | Autor: RTRS

Leonardo Dikaprio će glumiti Frenka Sinatru u Skorsezeovom biografskom filmu?

Holivudski glumac Leonardo Dikaprio u pregovorima je sa Martinom Skorsezeom da igra ulogu legendarnog pjevača Frenka Sinatre u novom biografskom filmu. Ako se film bude snimao, Leonardo bi glumio zajedno sa DŽenifer Lorens, koja bi glumila Sinatrinu drugu ženu Avu Gardner.
Dikaprio i Skorseze (Foto: EPA/PAUL BUCK) -
Dikaprio i Skorseze (Foto: EPA/PAUL BUCK)

Ova vest dolazi nakon što je Varajeti razgovarao sa izvorima bliskim legendarnom reditelju, koji izgleda ne planira da uspori posao u 81. godini.

Prema pisanju publikacije, Martin planira da snimi dva filma istovremeno, a drugi će biti o pjesmi "My Way", ali još nije dobio zeleno svjetlo Sinatrine kćerke Tine, koja je vlasnica očevih autorskih prava.

- Martin ima želju da napravi iskren i istinit film i da prikaže Frenka kao nasilnog, žestokog alkoholičara, dok s druge strane, Tina hoće da se vidi mekša strana njenog oca i da fokus filma bude muzika - rekao je neimenovani izvor za Gardijan.

Izvori otkrivaju da su veliki studiji i kompanije za striming već zainteresovani za ovaj film.

Trenutno nije objavljeno nikakvo zvanično saopštenje, a ni Leonardo ni DŽenifer nisu komentarisali vijest.

Leonardo je glumio u brojnim filmovima u režiji Martina Skorsezea, uključujući Bande Njujorka, Avijatičar, Odlazak, Ostrvo Šater i  Vuk sa Vol Strita.