latinica  ћирилица
21/05/2018 |  10:57 ⇒ 11:31 | Autor: RTRS

"Brkovi" 26. maja na Kastelu u okviru Moto Festa

Turbo, pank, rok, velnes senzacija "Brkovi" stižu na Moto Fest, Banjaluka 2018. Ovaj bend koji uživa veliku popularnost u gradu na Vrbasu, nastupiće na tvrđavi Kastel 26. maja u okviru muzičkog programa.
Moto fest Banjaluka -
Moto fest Banjaluka

Na pres-konferenciji koja je održana u Banjaluci u povodu najave ovogodišnjeg Moto Festa, frontmen benda Brkovi za nastup u Banjaluci, osim dobre zabave, najavio je tada i novi singl koji će izvesti pred banjalučkom publikom.

Riječ je o pjesmi "Odlazim" koju su objavili nedavno. Iako netipično za Brkove, pjesma je mekšeg zvuka, a uz istu, odmah je snimljen i spot u kojem se inače ne pojavljuju članovi benda.

Nedavni boravak u Banjaluci "Brkovi" su iskoristili da pozovu publiku da im se pridruži 26. maja na Moto Festu.

Iste večeri na Kastelu uz Brkove, u muzičkom dijelu programa nastupiće: Zabranjeno pušenje, Deca Loših Muzičara – DLM i Daddy Cool tribute Zucchero. Veče prije, u petak 25.05. publika će takođe uživati uz fenomenalne bendove: Hladno pivo; Let 3; Kanda, Kodža i Nebojša i Daddy Cool tribute Zucchero.

Ulaznice za muzički program po cijeni od 7 KM - jednodnevna i 10 KM - dvodnevna, mogu se kupiti na Trgu Krajine i preko prodajnog servisa kupikartu.ba. Ulaz za sve bajkere je besplatan.

Sve informacije o predstojećem Moto Festu dostupne su na zvaničnoj stranici www.motofestbl.com.