latinica  ћирилица
24/10/2018 |  19:54 ⇒ 20:23 | Autor: RTRS

"Tajna velikog nosa" pred mališanima u Osječanima kod Doboja

Pozitivne snage Srpske stigle su i u Osječane kod Doboja. U okviru kampanje "Selu u pohode", pred više od 400 mališana, odigrana je pozorišna predstava "Tajna velikog nosa".

Svaku riječ đaci su upijali otvorenih očiju. Osim da se zabave, mogli su da nauče da su u laži kratke noge.

Anketirani mališani istakli su da im se predstava izuzetno svidjela, da je bila smiješna, te da su im se kostimi glumaca mnogo dopali.

Da će ih posjetiti glumci i odigrati predstavu danima je glavna tema među đacima, kažu nastavnici.

"Predstavu su gledala djeca iz naše škole i ugostili smo 60 djece iz Sjenine Rijeke i Sjenine, koja su izrazila želju da dođu i prisustvuju izvođenju predstave", istakao je Saša Živanović, direktor O.Š. "Radoje Domanović" Osječani.

Reagovanjem najmlađe publike oduševljeni i Oki i Boki. Osim Nenada Okanovića u predstavi su Boris Ivković, Јasmina Večanski i Mladen Vuković.

"Tajnu velikog nosa" u Osječanima kod Doboja, odigrali su pred više od 400 đaka.

Јedan od glavnih aktera ove predstave, Nenad Okanović, rekao je da je atmosfera sa mališanima bila fenomenalna i izrazio radost organizovanjem akcije.

"Ovaj događaj, i sama reakcija publike i naših najmlađih zaista dokazuje da se radi o projektu koji je, ne samo od značaja za lokalnu zajednicu, za cijelu našu Republiku", naglasio je Miloš Kovačević, iz Pokreta Pozitivne snage Srpske.

Kampanja "Selu u pohode", koju organizuje Pokret Pozitivne snage Srpske biće nastavljena.

Iz svih sredina širom Srpske, jedinstvena poruka, "Volimo Republiku Srpsku"!