latinica  ћирилица
22/03/2019 |  12:34 ⇒ 12:40 | Autor: RTRS

Sutra u Banjaluci šesti "Starter" program

Banjalučki Start centar organizuje sutra u Banjaluci šesti "Starter" program čiji je generalni sponzor kompanija Prointer ITSS.
"Starter" program - Foto: RTRS
"Starter" programFoto: RTRS

- Pod sloganom "Budi i ti starter" Start centar nastavlja sa organizacijom jednodnevnog edukativnog programa namijenjenog pojedincima i timovima koji žele da razvijaju svoje poslovne ideje ili koji žele da nauče konkretne vještine koje mogu koristiti za razvoj svojih poslovnih ideja - saopšteno je iz Prointera.

Tokom prethodnih 20 dana za učešće na "Starter" programu prijavilo se sedam timova koji razvijaju ideje bazirane na informacionim tehnologijama.

Ovaj program je orijentisan na praktičan rad, tako da će učesnici,imati priliku da steknu osnovna znanja i rade na izradi poslovnog modela za svoju ideju, identifikuju ključne kupce, definišu prijedlog vrijednosti za svoje kupce i steknu praktična znanja kako da testiraju svoju ideju na tržištu.

"Starter" program biće održan u prostorijama Univerziteta Apeiron u periodu od 10.00 do 18.00 časova.

Pored kompanije Prointer, realizaciju programa podržali su i Virtuo, Univerzitet Apeiron, Qlab coworking, Red Bull, Manja i Kort.