latinica  ћирилица
17/09/2022 |  20:29 ⇒ 20:31 | Autor: SRNA

Stevandić: Predsjednika Srpske ne treba da biraju stranci

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić poručio je večeras u Novom Gradu da predsjednika Republike Srpske ne treba da biraju stranci.
Novi Grad-Ujedinjena Srpska - Foto: SRNA
Novi Grad-Ujedinjena SrpskaFoto: SRNA

- Imamo dogovor sa koalicionim partnerima, on se bazira na našem programu da predsjednika ne trebaju da biraju stranci. Ovim je sve rečeno - istakao je Stevandić.

Stevandić je na stranačkoj tribini rekao da se program te stranke bazira na stabilizaciji domaće privrede i resursa, jer će, kako je rekao, preživjeti samo ko bude imao hranu i energiju.

On je izrazio nadu da će Republika Srpska u ovoj krizi proći bolje od drugih, s obzirom na to da ima velike obradive površine i najviše kilovat-časova po glavi stanovnika električne energije.

Kandidat na listi SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici jedan Miroslav Drljača istakao je da treba podržati zajedničke kandidate za srpskog člana Predsjedništva BiH Željku Cvijanović i kandidata za predsjednika Srpske Milorada Dodika.

- Oni mogu glasno reći ne za sve ono što nije dobro za Republiku Srpsku. Nadam se da ćemo zajedno slaviti pobjedu 2. oktobra i nastaviti putem razvoja naše Republike - izjavio je Drljača.