latinica  ћирилица
17/09/2022 |  20:59 ⇒ 21:05 | Autor: SRNA

Đokić: Cilj - kontinuirani ekonomski razvoj Srpske

Predsjednik SP-a i nosilac liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici šest Petar Đokić rekao je da je cilj ove stranke kontinuirani ekonomski razvoj Republike Srpske za šta je predulov rast domaćih i stranih investicija.
Stanari-tribina - Foto: SRNA
Stanari-tribinaFoto: SRNA

- Za nas je bolja Srpska ako su bolje penzije i plate, ako imamo više zaposlenih, veće naknade za boračko-invalidsku zaštitu i razne vrste socijalne podrške, kvalitetnije subvencije poljoprivrednu proizvodnju, bolju infrastrukturu - rekao je Đokić na predizbornom skupu u Stanarima.

On je naveo da socijalisti na ovom području imaju mlad, uspješan i dokazan kadar i zahvalio građanima na podršci koju očekuje i u narednom periodu.

Kandidat SP-a na Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice pet Srđan Todorović kaže da je ova partija dala veliki doprinos u osnivanju Stanara kao opštine i njenom razvoju, te da je siguran da su to građani i prepoznali.

Kandidat na Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice pet Boris Šljivić rekao je da socijalisti kontinuirano rade u Stanarima, a ne samo tokom izbornih kampanja, te da nakon opštih izbora očekuje jednog poslanika kako bi se taj rad i dodatno unaprijedio.

Nosilac liste koalicije SP-NDP-SNP za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice dva Nedeljko Јović rekao je da je cilj osvajanje jednog direktnog mandata kako bi iz ove institucije u skladu sa programskim načelima SP-a doprinijeli stabilnoj Republici Srpskoj i njenim građanima.

Predsjednik Opštinskog odbora SP-a Stanari Denis Stevanović rekao je da ova stranka sedam godina u kontinuiteta radi na razvoju ove opštine i da je vrijeme da dobiju svog poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske koji će se dodatno zalagati za, kako kaže, bolje Stanare i Srpsku.