latinica  ћирилица
28/09/2022 |  22:23 ⇒ 22:28 | Autor: SRNA

Cvijanović: Srpskoj treba mir i stabilnost (FOTO)

Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH na predstojećim izborima Željka Cvijanović izjavila je na predizbornoj tribini u banjalučkom naselju Petrićevac da su Republici Srpskoj potrebni mir, stabilnost i iskusna ličnost na čelu Republike.
SNSD Petrićevac (Foto: instagram.com/zeljka.cvijanovic) -
SNSD Petrićevac (Foto: instagram.com/zeljka.cvijanovic)

Cvijanović je poručila da će SNSD pobijediti na izborima jer zna šta su institucije, Republika Srpska i šta građani Srpske očekuju.

- Idemo da pobijedimo i da dobijemo potvrdu za svoje patriotske politike koje su politike naše Republike - istakla je Cvijanović.

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici tri Vlado Đajić rekao je da na predstojećim izborima očekuje ubjedljivu dvotrećinsku pobjedu.

- Gradićemo centar grada i prigradska i seoska naselja. Donijećemo prosperitet svim generacijama, penzionerima, radnicima i mladima - rekao je Đajić.

Nosilac liste SNSD-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH u Izbornoj jedinici jedan Nebojša Radmanović rekao je da je sve lijepo u Banjaluci u proteklih 30 godina izgradio SNSD.

      View this post on Instagram

A post shared by Željka Cvijanović (@zeljka.cvijanovic)

- Tako će biti i ubuduće - istakao je Radmanović.

Na ovom predizbornom skupu predstavljeni su kandidati SNSD-a za Narodnu skupštinu i za Predstavnički dom parlamenta BiH.