latinica  ћирилица
02/05/2024 |  18:37 | Autor: TANЈUG

Kovačević: Srpskoj je važna snažna Srbija, a ona će to biti na čelu sa Vučićem i Vučevićem

Delegat Kluba srpskog naroda u Domu naroda Palamentarne skupšitne BiH Radovan Kovačević poželio je danas sreću u radu novom sazivu Vlade Srbije i naglasio da je Republici Srpskoj važna snažna i stabilna Srbija, koja vodi računa o svim njenim građanima ali i Srbima van njenih granica.
Radovan Kovačević - Foto: RTRS
Radovan KovačevićFoto: RTRS

- U ime svih građana Republike Srpske želim da poželim sreću u radu novom sazivu na čelu sa novim premijerom Milošem Vučevićem. Vjerujemo da će ovo biti vlada koja će nastaviti odličnu saradnju sa Republikom Srpskom, rekao je Kovačević.

Naglasivši da je Republici Srpskoj bitna je snažna i stabilna Srbija, on je izrazio uverenje da će Srbija koju vode Aleksandar Vučić i Miloš Vučević biti upravo takva - "snažna i stablina, koja misli na sve svoje građane i na Srbe bez obzira na to gdje žive i koji čine da Srbija bude sve jača, stabilnija, prosperitetnija u kojoj se iz dana u dan živi sve bolje".

Istakao je da je to nešto što je bitno za sve građane Srbije i sve Srbe i dodao da se u Republici Srpskoj raduju saradnji sa novom Vladom Srbije.