latinica  ћирилица
02/05/2024 |  20:13 | Autor: RTRS

Čubrilović: Vučević će nastaviti saradnju sa institucijama Srpske

Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljko Čubrilović čestitao je Milošu Vučeviću imenovanje za predsjednika Vlade Srbije za koga vjeruje da će nastaviti intenzivnu sadanju sa institucijama Srpske na dobrobit srpskog naroda.
Nedeljko Čubrilović - Foto: RTRS
Nedeljko ČubrilovićFoto: RTRS

Čubrilović vjeruje da će se ta saradnja nastaviti u oblasti privrede, ekonomije, kulture, nauke i obrazovanja, na dobrobit i prosperitet srpskog naroda s obje strane Drine.

On je napomenuo da je iza Srbije i Srpske veoma uspješan period saradnje i realizacije značajnih projekata, saopšteno je iz resornog ministarstva.

- Sa željom da u predstojećem periodu nastavite uspješan rad i postižete izvanredne rezultate, čestitam Vam i želim Vam mnogo uspjeha u budućem radu - naveo je Čubrilović u čestitki.

On je izrazio želju da Vučević nastavi uspješan i intenzivan rad u interesu Srbije, zaštite njenog suvereniteta, integriteta i očuvanju mira i stabilnosti.

- Uvjeren sam da ćete zahvaljujući Vašem predanom radu, posvećenošću, jasnoj viziji i opredijeljenošću za snažan razvoj Srbije, doprinijeti njenom daljem napretku, afirmaciji i razvoju - istakao je Čubrilović.

Nova Vlada Srbije, na čelu sa premijerom Milošem Vučevićem, izabrana je večeras u Skupštini Srbije.