latinica  ћирилица
26/06/2024 |  17:10 ⇒ 22:48 | Autor: RTRS

Dodik: Ivanić cijeli život živi na račun Srpske i ispunjava želje stranaca

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da počasni predsjednik PDP-a Mladen Ivanić cijeli život živi na račun Republike Srpske i ispunjava želje stranaca.
Milorad Dodik - Foto: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja
Milorad DodikFoto: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja

- Ivanić, koji cijeli svoj život lijepo i udobno živi na račun Republike Srpske i ispunjavanja želja stranaca, je najveća štetočina koju je Srpska imala. Biti u poziciji raditi za svoj narod, a odabrati suprotno, zato što je lakše, i njemu lično bolje, ćutati i odobravati, i nakon svega toga pričati o nekom poštenju, pa to može samo Mladen Ivanić. Prodao je sve što se moglo prodati kada je imao priliku da se nešto pita, nekada zbog svojih plitkih ličnih želja, a češće zbog neznanja, nesposobnosti i ljenosti - naveo je Dodik.

On kaže da sve ovo vrijeme popravljaju "brljotine i štetu koju je Ivanić napravio Republici Srpskoj".

- Misli da je pokupio svu pamet svijeta i jedino što zna da radi je da priča i izmišlja, a kad treba raditi nešto ozbiljno, nigdje ga nema. Takvi poput njega uvijek su čekali druge da naprave prvi potez da bi oni mogli nešto pričati, sami nikada nisu ništa pokrenuli - istakao je Dodik.

Kako i može ići naprijed neko ko. navodi Dodik, samo razmišlja o sebi i priča o svojoj pameti i nikog i ništa ispred sebe ne vidi.

- Obrazovanje bez kartera ne vrijedi ništa i Mladen Ivanić je osoba koja to najbolje odslikava. Čak nije uspio da održi svoj profesorski status i izbačen je sa državnog fakulteta jer je ljenguza koja nije ispunjavala potrebne standarde i kvalifikacije - rekao je Dodik.

Dodik je rekao da je Ivanić na takav način doveo generacije studenata do toga da im se ospore diplome jer, kako kaže, lažni profesor Mladen Ivanić nije imao kvalifikacije, a time ni pravo da ih ocjenjuje.

- Ne radi se samo o /Branislavu/ Borenoviću, /Igoru/ Crnatku i /Јeleni/ Trivić, nego o hiljadama studenata kojima je Ivanić Mladen, lažni profesor, doveo u pitanje diplome. Vjerujem da će nadležna inspekcija reagovati na ovaj lopovluk Mladena Ivanića, lažnog profesora, ljenguze opšteg tipa - zaključio je Dodik.