latinica  ћирилица
26/07/2024 |  11:50 ⇒ 12:22 | Autor: Nezavisne

Traži se karta više za Borac-PAOK (FOTO)

Banjaluka ovih dana odiše posebnom atmosferom, a glavni uzrok za to je fudbal. Prolazak protiv albanskog šampiona Egnatije te prije nekoliko dana dobra predstava u Solunu, daju za pravo svima da vjeruju. Da vjeruju da je evropski fudbal u Banjaluci moguć.
PAOK - BORAC (Foto: www.instagram.com/fkboracbanjaluka/) -
PAOK - BORAC (Foto: www.instagram.com/fkboracbanjaluka/)

Poraz od 3:2 od PAOK – a, ne samo da je aktivan rezultat nego ''crveno-plavi'' mogu da iskoriste podršku i domaći teren i naprave jedno od najvećih iznenađenja koje su ovi prostori vidjeli. Želja, volja i vjera su tu, a upravo podrška sa tribina može da bude taj presudni faktor koji će banjalučki klub pogurati preko ciljne linije.

      View this post on Instagram

A post shared by FK Borac Banja Luka (@fkboracbanjaluka)

Tog 10. jula kada je na ''Gradski stadion'' stigla Egnatija, grad na Vrbasu dugo nije bila ujedinjeniji kada je u pitanju neka sportska manifestacija, a sada, bar prema ''šuškanju'' koje se može čuti ulicama Banjaluke, već se traži karta više.

Euforija nije dugo bila veća. Atmosfera se iz dana u dan dovodi do usijanja, a nema dileme da će 31. jula Platonova 6 da proključa.

Karte su puštene u prodaju, ali već ih nema dovoljno. Ali nema dovoljno ni mjesta koja mogu da prime toliko interesovanje koje revanš utakmica Borca i PAOK – a privlači na sebe.