latinica  ћирилица
16/08/2024 |  12:08 ⇒ 12:44 | Autor: RTRS

Zolak o ispravnosti vode u banjalučkom Vodovodu

Dok god Vodovod Banjaluka isporučuje vodu građanima, budite sigurni da je ispravna za upotrebu, rekao je direktor ovog preduzeća Aleksandar Zolak.
Aleksandar Zolak - Foto: SRNA
Aleksandar ZolakFoto: SRNA

- Ovo kratko obraćanje je reakcija na dezinformacije koje posljednjih dana šire individue koje su spletom nesretnih okolnosti nešto kao bitno u zdravstvu Republike Srpske. Iz ličnog iskustva, nažalost, znam da argumenti, činjenice i zdrav razum ne prolaze kada sa druge strane imate njih i slične njima - kaže Zolak.

Ističe da "polemisati s ljudima koji liječe pacijente tehničkim kiseonikom, usput tvrdeći da je taj kiseonik bolji od medicinskog, je ispod svakog nivoa".

- Ne želeći da me uvuku u blato, koje takvi nazivaju "politikom", i u kojem uživaju spuštajući sve na njihov nivo, za dobronamjerne, razumne ljude imam samo jednu činjenicu, koju ovim putem naglašavam - dok god vaš Vodovod isporučuje vodu, budite sigurni da je ispravna za upotrebu. U slučaju da se nastavi ovakva praksa, nećemo se ustručavati da podnesemo krivične prijave za dizanje i širenje panike, ali i za klevetu - naveo je Zolak.