latinica  ћирилица
22/08/2024 |  18:02 ⇒ 20:46 | Autor: RTRS

Matej, Marko, Luka i Јovan stigli u Banjaluku; Najpoznatije četvorke oduševljavaju region (VIDEO)

Matej, Luka, Marko i Јovan Petrović sigurno su najpoznatije četvorke u regionu, a ovih dana su u Banjaluci, rodnom mjestu svojih roditelja.
Četvorke stigle u Banjaluku - Foto: Ustupljena fotografija
Četvorke stigle u BanjalukuFoto: Ustupljena fotografija

Iako trenutno žive u Sloveniji, najljepše im je ovdje u Republici Srpskoj, gdje su sa bratom Konstantinom svaki dan gosti brojne rodbine koja ih je željno očekivala sedam mjeseci.

Danas su bili i gosti našeg Јutarnjeg programa!

Nakon sedam mjeseci od rođenja stigli su u Banjaluku. Majka Milana priča da su dobre bebe, odlično napreduju i da je svaki dan sa njima novo iskustvo, ali i da je sve veoma izazovno i zahtjevno. U svakodnevnim slatkim mukama pomaže joj najstariji sin Konstantin koji ima pet godina i ozbiljno je shvatio ulogu starijeg brata.

Milana je prirodnim putem zatrudnila i 14. januara u Ljubljani rodila četvoricu sinova. Šanse da se četvorke rode su veoma male, a trudnoća rizična. Kaže da je trudnoću odlično podnijela, a svemu joj je pomogao suprug Nemanja koji joj je najveća životna podrška.

- Trudnoća je bila izuzetno rizična, ali je prošlo mirno. Na početku je čak bio momenat da su predložili da tazmislim o redukciji da tako kažem, da ostavim određen broj plpdova a određen broj da uklonim. To je užasna odluka. Bilo je sve u redu sa bebama i nema smisla da uopšte pomislimo na nešto tako. Odlučili smo da idemo hrabro i čvesto sa vjerom u Boga i bog nam je dao da je sve bilo u redu na kraju - priča ponosna majka.

Dječaci su u porodični dom Petrovića uz neizmjernu sreću unijeli i velike promjene. Nakon druženja sa porodicom u Verićima i Banjaluci, uskoro se vraćaju u Sloveniju gdje je otac zaposlen. Krštenje i prvi rođendan planiraju proslaviti ovdje.