latinica  ћирилица
28/08/2024 |  20:50 ⇒ 22:07 | Autor: RTRS

Cvijanović otvorila Međunarodni rukometni TV turnir; Doboj centar velikih događaja (FOTO)

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović otvorila je večeras Međunarodni rukometni TV turnir šampiona u Doboju.
Cvijanović u Doboju - Foto: RTRS
Cvijanović u DobojuFoto: RTRS

Cvijanović je zahvalila svima koji su doprinijeli tome da Doboj nastavi da bude mjesto jednog sportskog događaja koji nas okuplja i prikazuje snagu naših sportista,

- Svi smo ponosni na ovu sjajnu sportsku manifestaciju i želim da se ova priča nastavi. Sam događaj pratile su i pozitivne stvari i nedaće, ali ono što je ostalo sjajno jeste naša želja da se takmičimo i pobjeđujemo i da održimo Doboj kao centar zajedan ovakav događaj.

      View this post on Instagram

A post shared by Željka Cvijanović (@zeljka.cvijanovic)

Međunarodni rukometni TV turnir šampiona u Doboju najznačajniji je sportski događaj za ovaj grad i Republiku Srpsku, izjavio je gradonačelnik Doboja Boris Jerinić koji se zahvalio za podršku predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, srpskom članu Predsjedništva BiH Željki Cvijanović, Vladi Srpske i svim donatorima.

 

Predsjednik Organizacionog odbora turnira Danijel Šarić istakao je da je cilj da se diže ljestvica kvaliteta i da se brend TV turnira vrati na stare staze, a u tome uspijevaju uz veliku podršku institucija Republike Srpske i rukovodstva grada.

Na turniru, koji će trajati do nedjelje, 1. septembra, učestvovaće sedam vrhunskih ekipa.

U grupi "A" igraće "Zagreb" iz Hrvatske, "Tatabanje" iz Mađarske, "Pelister" iz Sjeverne Makedonije i "Crvena zvezda" iz Srbije.

U grupi "B" domaćin će biti "Sloga" iz Doboja, "Bešiktaš" iz Turske i "El Ahli" iz Egipta.

Turnir počinje susretom ekipa "Tatabanje" i "Zagreb".

Sve mečeve sa turnira možete pratiti na našem programu.