latinica  ћирилица
30/08/2024 |  14:38 ⇒ 14:46 | Autor: RTRS

Vrijeme je za fudbalske čarolije u dvorani "Borik"

Četvrti humanitarni turnir "Mi igramo oni pobjeđuju" na programu je u subotu od 11 časova, a finale se igra isti dan od 18.30.
Četvrti humanitarni turnir "Mi igramo oni pobjeđuju" - Foto: Ustupljena fotografija
Četvrti humanitarni turnir "Mi igramo oni pobjeđuju"Foto: Ustupljena fotografija

Uz domaći sastav Borca, tu su Partizan, Crvena zvezda, reprezentacija Slovenije, Rijeka, Humane zvijezde, selekcija MUP-a Republike Srpske i ekipa Novog Sada.

Ovaj put sva sredstva idu udruženju za cerebralni paralizu "Si Posibil".

- Nastavljamo ovu lijepu tradiciju. Ovaj put sva sredstva od prodatih ulaznica, koje inače koštaju 3 KM, te od prodatih potpisanih dresova, Luke Modrića, reprezentacije Srbije, Saše Ilića, Benjamina Šeška, Borca i drugih idu za naše prijatelje iz udruženja "Si Posibil". Pozivam sve ljude da dođu u dvoranu "Borik" i podrže ovu priču - rekao je organizator turnira Boro Vujić.

Prvi čovjek "Si Posibil" Igor Todorović presrećan je što je ovo su fudbalski asovi stali podržali udruženje za cerebralni paralizu.

- Hvala organizatorima što su podržali rad našeg udruženja. Mnogo nam to znači, djeci prije svega - istako je Todorović.

Јunak Banjaluke, mladi Sergej Todorović, Igorov sin raduje se turniru.

- Moj idol je Luka Modrić i jedva čekam da počne turnir – dodao je Sergej.

Borac će i ove godine predvoditi kapiten Damir Špica.

- Prve dvije godine smo slavili na turniru, onda su Slovenci došli u još jačem sastavu i dobili nas. Ponovo ciljamo vrh - naglasio je Špica.

Darko Maletić biće dio Partizanovog tima.

- Partizan će ove godine biti jači za Zorana Bambija Tošića. Svi smo se potrudili da ovo bude jedan nezaboravan spektakl - zaključio je Maletić.