latinica  ћирилица
06/09/2024 |  07:20 ⇒ 10:18 | Autor: RTRS

Zalijepljen prvi plakat u Banjaluci; Dodik: Pobjeda se zove Nikola Šobot (FOTO)

Savez nezavisnih socijaldemokrata prvi dan izborne kampanje obilježio je simboličnim lijepljenjem prvog plakata u Banjaluci.
Šobot lijepi prvi plakat - Foto: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja
Šobot lijepi prvi plakatFoto: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja

Plakat su ispred Palate Republike zalijepili predsjednik SNSD-a Milorad Dodik i kandidat ove stranke za gradonačelnika Banjaluke Nikola Šobot.

Foto: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja

Dodik je rekao da se pobjeda u Banjaluci zove Nikola Šobot i da SNSD sa svojim kandidatima i listama pretenduje da pobijedi i u ostalim lokalnim zajednicama u Srpskoj, dodajući da izlazi i u devet opština u Federaciji BiH.

- Već smo u pobjedničkom raspoloženju, naš kandidata za gradonačelnika Banjaluke Nikola Šobot je najbolja pobjeda koju ovaj grad može da ima u novijoj političkoj istoriji. Svojim angažmanom vratiće duh rada i sređenosti svega onoga što nismo mogli da gledamo u Banjaluci u proteklom periodu - rekao je Dodik i dodao da očekuje fer i korektnu kampanju.

Foto: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja

Šobot je rekao da očekuje pobjedu, naglasivši da će Banjalučanima ponuditi rad, struku, obrazovanje, u stvari jednu bolju Banjaluku.

- Formirali smo program razvoja Banjaluke i omogućićemo rad kroz nove projekte. Idemo prema pobjedi kroz važne i nove projekte koji će Banjaluku da vrate na put razvoja, da prestanemo da se bavimo dnevnim populizmom već onim što su realne potrebe - rekao je Šobot.

Foto: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja

Konvencija SNSD-a, na kojoj će biti predstavljeni kandidati ove stranke za predstojeće lokalne izbore, biće održana večeras na tvrđavi Kastel u Banjaluci.

      View this post on Instagram

A post shared by Željka Cvijanović (@zeljka.cvijanovic)