latinica  ћирилица
06/09/2024 |  08:16 ⇒ 10:51 | Autor: RTRS

Danas lijepljenje plakata i predstavljanje; Trivićeva objavila prioritete

Srpska demokratska stranka otvoriće predizbornu kampanju danas na Trgu Krajine u Banjaluci.
Banjaluka - Foto: RTRS
BanjalukaFoto: RTRS

Iz SDS-a je najavljeno da će predsjednik stranke Milan Miličević, zajedno sa grupom kandidata SDS-a za gradonačelnike i načelnike, predstaviti predizborni slogan i kampanju za predstojeće lokalne izbore.

I Partija demokratskog progresa danas na Trgu Krajine u Banjaluci otvara kampanju.

Predviđeno je obraćanje kandidata za gradonačelnika Draška Stanivukovića, kao nosioca liste za Skupštinu grada Branislava Borenovića.

Predstavljanje kandidata PDP-a za Skupštinu grada Banjaluka biće održano večeras u u Parku oslobođenja, kod nekadašnjeg kina Kozara.

Narodni front - Јelena Trivić otvoriće danas u Banjaluci, na platou kod teniskih terena, kampanju za lokalne izbore.

Predsjednica NF Јelena Trivić objavila je jedanaest prioritetnih programskih mjera koje će realizovati kao budući gradonačelnik Banjaluke.

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić prisustvovaće danas u Brčkom i Banjaluci zvaničnom početku izborne kampanje.

Prvi plakat će na Trgu mladih u Brčkom zalijepiti Stevandić, rukovodstvo stranke i kandidati na predstojećim izborima iz Brčkog.

Na Trgu Krajine u Banjaluci za večeras je predviđen skup kojem će, osim Stevandića, prisustvovati i kandidati Ujedinjene Srpske Banjaluka, kao i brojni članovi i simpatizeri, najavljeno je iz ove stranke.

Predsjednik DEMOS-a Nedeljko Čubrilović ozvaničiće danas u Doboju početak kampanje stranke za lokalne izbore.

Na centralnom događaju prvog dana kampanje na tvrđavi Gradina predstaviće se i 36 odborničkih kandidata DEMOS-a za Skupštinu grada Doboja.

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić prisustvovaće danas u Banjaluci, na Trgu Krajine, otvaranju predizborne kampanje za predstojeće izbore i lijepljenju prvog plakata.

Socijalistička partija predizbornu kampanju započeće danas u Banjaluci i Stanarima predstavljanjem kandidata za gradsku skupštinu i načelnika opštine.

Gradski odbor će predstaviti u Banjaluci kandidate za Skupštinu grada i simbolično zalijepiti prvi predizborni plakat na Trgu Krajine, u prisustvu predsjednika stranke Petra Đokića.

U Stanarima će Opštinski odbor predstaviti kandidata za načelnika opštine Denisa Stevanovića i kandidate za Skupštinu opštine.