latinica  ћирилица
08/09/2024 |  14:50 ⇒ 15:00 | Autor: SRNA

Miličević: Volja naroda i tradicionalne vrijednosti su vodilja SDS-a

Predsjednik SDS-a Milan Miličević poručio je danas da su vodilja ove političke partije volja naroda i tradicionalne vrijednosti.
Teslić, SDS - Foto: SRNA
Teslić, SDSFoto: SRNA

Miličević, koji je kandidat SDS-a za načelnika Teslića, istakao je da je ponosan na listu kandidata SDS-a za lokalni parlament, za koje kaže da su kvalitetni ljudi tradicionalnih shvatanja i zdravih porodica.

On je rekao da je zadovoljan što svoju i kampanju odborničke liste počinju danas kod Manastira Liplje na tradicionalnom druženju teslićkog Aktiva žena SDS-a.

- Svaki dan radimo za Teslić i Republiku Srpsku, i to je naša osnovna poruka - volja naroda treba da bude vodilja naše političke partije. To radimo za običnog čovjeka, za svakodnevne stvari, za tradicionalne vrijednosti koje se, nažalost, u ovim smutnim vremenima gube - rekao je Miličević novinarima i dodao da ima mnogo djela koja je SDS u posljednjih 10 godina ostavio Tesliću.

Predsjednik teslićkog Aktiva žena SDS-a Sandra Prpoš rekla je da je ovo tradicionalno druženje članica ovog aktiva i da je zadovoljna što se svake godine povećava broj simpatizera, ističući da je to potvrda vrijednosti koje promovišu, poput posvećenosti porodici, humanitarnom radu, mladim ženama, majkama i starijim sugrađanima.

Predsjednik Opštinskog odbora SDS-a Teslić Milan Kasalović pohvalio je rad Aktiva žena i njegovih članica sa kojima se jedinstveno na nivou SDS-a bore za dobrobit građana ove opštine i Republike Srpske.

- Cilj nam je da promovišemo prave društvene vrijednosti, a to je zdrava porodica i njeno utemeljenje u pravoslavnoj vjeri - rekao je Kasalović.