latinica  ћирилица
08/09/2024 |  21:33 ⇒ 21:36 | Autor: SRNA

Dodik: SNSD živi sa narodom i nema konkurenciju

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je večeras u Novom Gradu da je SNSD jedna od najjačih političkih partija u regionu koja živi sa narodom i koja na predstojećim izborima nema konkurenciju
SNSD, Novi Grad (foto: instagram.com/zeljka.cvijanovic) -
SNSD, Novi Grad (foto: instagram.com/zeljka.cvijanovic)

Dodik je na izbornom skupu rekao i da SNSD ima 202.000 članova.

- Mi smo nada će biti iskorištena svaka prilika da Republika Srpska bude bolja. Više od 20 godina vodim Republiku Srpsku i najstariji sam po stažu u regionu - istakao je Dodik.

On je rekao da će republičke institucije i dalje podržavati razvoj opštine Novi Grad jer su ovdje vidljiva djela koja su urađena i prisutna je stabilnost.

- Došli smo da podržimo Novi Grad, naše kandidate za odbornike i kandidata za načelnika opštine Miroslava Drljaču da ponovo dobije mandat - naveo je Dodok.

On je rekao da će Vlada Republike Srpske podržati modernizaciju više od pet kilometara puteva, sanaciju puteva oštećenih u poplavama, modernizaciju vrtića i sve što bude potrebno za funkcionalnost ove lokalne zajednice.

- Riječ je o dobrim ljudima koji grade svoju lokalnu zajednicu na najbolji način. Pobijediće Republika Srpska, a sigurno će pobijediti i naš načelnik u Novom Gradu - poručio je Dodik.

Potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović rekla je da želi da Novi Grad nastavi da se razvija.

- Našem načelniku treba sigurna skupštinska većina i zato treba da imamo što više odbornika. Imaće naš načelnik stabilnu većinu. Pobijediće Novi Grad i Republika Srpska zato što za njih pobjeđuje SNSD - istakla je Cvijanović.

      View this post on Instagram

A post shared by Željka Cvijanović (@zeljka.cvijanovic)

Kandidat za načelnika opštine Miroslav Drača rekao je da su kreirani dugoročni planovi za rad.

- SNSD je na vlasti u Novom Gradu od 2008. godine, četiri mandata. Ono što smo radili bilo je dobro. Novi Grad je jedna od prvih opština kada je riječ o rješavanju komunalnih pitanja, prije svih vodosnabdijevanja - istakao je Drljača.

On je naveo da u ovoj lokalnoj zajednici 16.000 građana ima vodu sa gradskog vodovoda.

Drljača je rekao da se intenzivno radi i na asfaltiranju puteva, te da je plan da svaki građanim do gradskog područja može da dođe za pola sata.

- Osim toga, realizuju se i različiti projekti u oblasti školstva, kulture, sporta. Sve to ne bi bilo moguće bez podrške Vlade Republike Srpske - naglasio je Drljača.

Drljača je rekao da na izborima 6. oktobra SNSD nema pravog konkurenta, te da će ponoviti rezultate sa prethodnih izbora, imati načelnika i bar 10 odbornika u Skupštini opštine.

Na večerašnjoj izbornoj tribini predstavljeni su kandidati SNSD-a za odbornike u Skupštini opštine Novi Grad.