latinica  ћирилица
08/09/2024 |  21:42 | Autor: SRNA

Brdar: Potpisujem koaliciju samo sa sugrađanima

Kandidat Narodne partije Srpske za načelnika opštine Kozarska Dubica Dragan Brdar rekao je večeras da će insistirati na radu, redu i disciplini i da tu neće biti kompromisa.
NPS, Kozarska Dubica - Foto: SRNA
NPS, Kozarska DubicaFoto: SRNA

 Јedina koalicija koju potpisujem jeste koalicija sa svojim sugrađanima - rekao je Brdar i dodao da će voditi maksimalno fer i korektnu kampanju.

On je naveo da prvu predizbornu tribinu ogranizuju na gradskom području, odakle kreću na put konačne pobjede.

"Do sada smo bili u vlasti, a od 6. oktobra bićemo na vlasti i preuzećemo odgovornost za vođenje Kozarske Dubice", istakao je Brdar.

Kandidat NPS-a za odbornika u Skupštini opštine Kozarska Dubica Darko Banjac istakao je da na osnovu podrške koju kandidati ove stranke imaju u Kozarskoj Dubici ne sumnja da će NPS biti prva politička partija u ovom gradu i da će Brdar biti načelnik opštine.

Banjac, koji je i lider NPS-a, rekao je novinarima da će osim gradske, ova partija održati još jednu veliku tribinu, te više manjih skupova na seoskom području.

- Cilj nam je da uđemo u sve i jednu kuću, da što više razgovaramo sa građanima, tako da ćemo imati četrdesetak manjih skupova da kažemo šta smo sve do sada uradili i šta je naša vizija za naredni period - izjavio je Banjac.

Opštinski odbor NPS-a Kozarska Dubica održao je večeras tribinu u Domu kulture na kojoj su predstavili 32 kandidata ove partije za odbornike u lokalnom parlamentu i kandidata za načelnika opštine.

Izborni slogan ove partije je "Radimo i rastemo za Kozarsku Dubicu!".