latinica  ћирилица
10/09/2024 |  20:27 | Autor: RTRS

Radan: Oslobodićemo društvo u smislu da neće biti politizovano

Oslobodićemo društvo u smislu da neće biti politizovano, nećemo zahtijevati partijske kadrove, javnim konkursima biraćemo ljude na pozicije, zahtijevaćemo transparentnost u javnim tenderima. Ovo je rekao Lazar Radan, kandidat za gradonačelnika Trebinja na predizbornom skupu u Mjesnoj zajednici Lastva.
Lazar Radan - Foto: RTRS
Lazar RadanFoto: RTRS

 Ukoliko bude izabran, omogućiće uvid građana u transparetnonost trošenja budžetskog novca.

- Da vide gdje idu njihova sredstva, gdje se troše ta sredstva. Ponudićemo reorganizaciju gradske uprave, gdje ćemo organizovati veliko preduzeće, koje će u svom sektoru imati više manjih preduzeća, kako bismo riješili ovu katastrofalnu administraciju, koju je uspostavila ova vlast u prethodnom periodu - rekao je Radan, koji je kandidat Liste „"Za pravdu i red", SDS, PDP i NF za gradonačelnika Grada Trebinje

Radan je rekao da će vratititi mjesnim zajednicama pravu ulogu, kakvu trebaju da imaju, a ne kao sada, gdje vladajuća stranka vodi svoju politiku.

- Ubrzaćemo rad, konkretizovaćemo rad, i vratićemo dostojanstvo svim građanima, uključujući, naravno, i institucijama, koje postoje u našem gradu - naveo je Radan.

Prisutnima su se obratili i predstavnici SDS, PDP i Narodnog fronta, koji podržavaju Lazara Radana kao kandidata za gradonačelnika Trebinja.