latinica  ћирилица
10/09/2024 |  20:49 | Autor: RTRS

Vasić: Očekujemo bolji rezultat

Nosilac liste Srpske demokratske stranke - Volja naroda za Skupštinu distrikta Brčko Mladen Vasić, rekao je da očekuje bolji izborni rezultat nego na prethodnim lokalnim izborima.
SDS -Brčko - Foto: RTRS
SDS -BrčkoFoto: RTRS

- Iako recimo u prošlih par mjesici ništa nam išlo na ruku od ukidanja žiro računa do zabrane izlaska pod našim imenom SDS na izbore, ali evo mi smo sve to prebrodili i vidim da se u narodu probudio neki inat, neka volja, skupovi su nam izuzetno dobro posjećeni - rekao je  Vasić.

Ratko Stjepanović, kandidat za poslanika u Skupštini distrikta, pozvao je birače da u što većem broju izađu na birališta i pokažu volju naroda.

- Mi večeras u Slijepčevićima dolazimo na toplu podršku mještana zato što znaju da Srpska demokratska stranka je njihova stranka proistekla iz naroda i da se uvijek mogu pouzdati na kandidate Srspke demokratske stranke - naveo je Stjepanović.

Srpska demokratska stranka - Volja naroda večeras je u Slijepčevićima kod Brčkog predstavila izborni program i kandidate za poslanike u Skupštini distrikta Brčko.