latinica  ћирилица
11/09/2024 |  19:34 ⇒ 19:37 | Autor: RTRS

Ujedinjena Srpska otvorila kancelariju u Mrkonjić Gradu

Ujedinjena Srpska otvorila je kancelariju u Mrkonjić Gradu, a otvaranju je prisustvovao predsjednik partije Nenad Stevandić.
Ujedinjena Srpska Mrkonjić Grad - Foto: RTRS
Ujedinjena Srpska Mrkonjić GradFoto: RTRS

Stevandić je istakao da ovdje očekuju dobre rezultate jer se na listi nalaze čestiti ljudi, najbolji inženjeri i mladi puni energije.

Istakao je da se nadaju najboljem mogućem rezultatu jer im se odnos zasniva na kontaktu sa građanima i imaju dobro razumijevanje.

Predsjednik Opštinskog odbora Milan Đukanović rekao je da će u kancelariji Ujedinjene Srpske građani moći da se upoznaju o radu stranke.

- Sva pomoć koja im bude potrebna biće im pružena iz raznih domena, besplatni pravni savjeti, moći će da se upoznaju o programu našeg rada, kao i o aktivnostima stranke - rekao je Đukanović.

On je naveo da neće voditi prljavu kampanju koja se zasniva na uvredama, lažima ili prozivanju bilo kog od političkih faktora.

Potpredsjednik Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske Mrkonjić Grad Duško Cvijić rekao je da su na raspolaganju svim građanima da odgovore na njihova pitanja, te da razmotre njihove ideje koje su pozitivne i konkretne.

Kancelarija Ujedinjene Srpske nalazi se u Ulici Sime Šolaje u Mrkonjić Gradu /Zanatski centar/ i otvorena je od 9.00 do 17.00 časova.