latinica  ћирилица
14/09/2024 |  11:53 ⇒ 11:56 | Autor: RTRS

Damjanović: Stanivuković obmanjuje i ponižava građane Banjaluke

Najnovija predstava Draška Stanivukovića sa lažnim "karticama prijateljstva" još jednom je pokazala do koje mjere je ovaj čovjek spreman da obmanjuje i ponižava građane Banjaluke. U pokušaju da sakrije potpuni fijasko svog populističkog projekta, Stanivuković sada obećava da će grad iz budžeta pokriti troškove građana, ali zaboravlja da im jasno kaže jednu ključnu stvar: oni sami plaćaju te "popuste" kroz budžet - izjavila je Tamara Damjanović, narodni poslanik SPS-a.
Tamara Damjanović - Foto: Ustupljena fotografija
Tamara DamjanovićFoto: Ustupljena fotografija

Ovo je još jedan očigledan dokaz nestručnosti i nesposobnosti aktuelne gradske uprave, koja nije sposobna da upravlja ni najosnovnijim pitanjima bez pravljenja štete građanima, kaže Damjanovićeva.

- Umjesto da ponudi rješenja koja bi olakšala život Banjalučanima, Stanivuković je odlučio da se igra sa njihovim novcem i povjerenjem, a kada ta igra propadne, okrene se njihovim džepovima da pokrije sopstvene laži. Ovo nije politika, ovo je sramota - ističe Damjanovićeva.

On jeo poručila da je vrijeme da se stane na kraj ovoj amaterskoj vlasti i da Banjaluka zaslužuje ozbiljno i odgovorno rukovodstvo, a ne, kako kaže, grupu političkih avanturista koji ne mogu da ispune osnovna obećanja. Dodala je da svaka nova laž vodi grad dublje u haos, a građani Banjaluke to više ne smiju trpiti.

- Nema više čekanja i praštanja – grad mora prestati biti talac neodgovornih ljudi! Na narednim izborima, Banjaluka ima priliku da se oslobodi ove političke prevare i izabere ljude koji će joj vratiti dostojanstvo i sigurnu budućnost - naglasila je Damjanovićeva.