latinica  ћирилица
14/09/2024 |  13:26 ⇒ 13:27 | Autor: SRNA

Petrović: Trebinje mora da nastavi sa razvojem

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a u Trebinju Luka Petrović poručio je da ovaj grad mora da nastavi sa razvojem i da se to može ostvariti sa SNSD-ovim kandidatom za gradonačelnika na predstojećim izborima Mirkom Ćurićem i koalicionim partnerima.
Luka Petrović - Foto: SRNA
Luka PetrovićFoto: SRNA

- Trebinje je veoma napredovalo u proteklih osam godina i nema razloga da takvo Trebinje ne nastavi započete i nove projekte - rekao je Petrović, koji je i nosilac liste odbornika za Skupštinu grada.

On je naveo da su Trebinju potrebni ljudi koji znaju procese, probleme i građane, te naglasio da Mirko Ćurić ima 19 godina radnog iskustva u lokalnoj upravi, da je porodičan čovjek, rođeni Trebinjac i ima troje djece.

- Mi ne pričamo, mi radimo - istakao je Petrović, koji je ukazao na do sada realizovane projekte, kao i na platformu SNSD-a u kojoj se vidi šta će sve biti urađeno.

Kandidat SNSD-a za odbornika u Skupštini grada Trebinja Zdravko Butulija rekao je da je počastvovan što mu je partija kojoj pripada 24 godine ponovo ukazala čast i povjerenje da bude kandidat SNSD-a na predstojećim izborima.

- Svih prethodnih godina, izbornih ciklusa, imali smo izuzetno snažne i jake kandidate za gradonačelnike i odbornike. Mislim da ovaj put imamo najjaču listu i da ćemo na oba nivoa pobijediti - dodao je on.

Gradski odbor SNSD-a u Trebinju dijelio je danas na Trgu slobode u ovom gradu promotivni materijal.