latinica  ћирилица
14/09/2024 |  15:41 ⇒ 15:58 | Autor: RTRS

Vukanović siguran u prelazak cenzusa u Mrkonjić Gradu

Nosilac Liste za pravu i red za Skupštinu opštine Mrkonjić Grad Suzana Rajković istakla je na skupu ove stranke na Trgu kralja Petra Prvog Karađorđevića da će se, ukoliko bude izabrana, zalagati za trnsparentan rad u Skupštini.
Mrkonjić Grad - Lista za pravdu i red - Foto: RTRS
Mrkonjić Grad - Lista za pravdu i redFoto: RTRS

Prioritet će biti depolitizacija u društvu, jer se, kaže, politika uvukla u sve sfere društva.

- Osim toga, borićemo se za protiv stranačkog zapošljavanja. Glavi akcenat će biti u borbi protiv namještenih konkursa i tendera i ostalih anomalija ovog društva - istakla je Rajkovićeva.

Predsjednik stranke Nebojša Vukanović uvjeren je da će ova stranaka u narednom sazivu Skupštine Mrkonjić Gradu preći cenzus i imati svoje odbornike. Na listi se nalaze tri kandidata.

- Ponosan sam na ekipu koja se okupila u Mrkonjić Gradu i ovoj regiji. Političkoj sceni upravo su potrebni ovakvi mladi, obrazovani ljudi, poput Suze, poput našeg Draža, Bogdana koji su povjerenici i nosioci lista u Šipovu, Mrkonjiću i Ribniku. Danas smo obišli ovu regiju i razgovrali smo s građanima. Sinoć smo imali uspješne tribine, polako se širimo i prvi put izlazimo na lokalne izbore u ovoj regiji. Nadmo se da ćemo u svim ovim opštinama preći cenzus - rekao je Vukanović.

Predizborna druženja, osim u Mrkonjić Gradu, Lista za pravdu i red imala je u Ribniku i Šipovu.