latinica  ћирилица
14/09/2024 |  16:14 | Autor: RTRS

Ristić: Sport nije luksuz, već pravo i obaveza svake zajednice

Nosilac kandidatske liste Republičke stranke Srpske za odbornike u Skupštini grada Bijeljina Slavenko Ristić poručio je danas da sport nije luksuz, već pravo i obaveza za svaku zajednicu.
RSS - Foto: Ustupljena fotografija
RSSFoto: Ustupljena fotografija

- Moje aktivnosti podrške sportistima i sportskim klubovima u Bijeljini, Semberiji i širom Republike Srpske, nikada nisu bile vezane za politiku nego su izraz mojih uvjerenja. Želim da sredina u kojoj živimo bude drugačija i bolja, a kultura i sport da nađu svoje zasluženo mjesto. Promovišimo prave vrijednosti. To je izuzetno značajno ako želimo da imamo zdraviju djecu i bolju budućnost - rekao je Ristić u Trnjacima, gdje je, zajedno sa kandidatom Republičke stranke Srpske za gradonačelnika Bijeljine Miletom Pejčićem i kandidatima ove stranke za odbornike, prisustvovao otvaranju tradicionalnog turnira za veterane u malom fudbalu.

Pejčić je rekao da stadion i sportski kompleks za mali fudbal u Trnjacima predstavlja pravi primjer koji treba slijediti kako bi se ispunila vizija Bijeljine kao urbanog centra bogate i razvijene Semberije, saopšteno je iz RSS.

- Bijeljina treba da bude centar, ne samo privrede nego i vrhunskih sportskih i kulturnih događaja. Ulaganje u sport je ulaganje u budućnost jednog društva i zajednice. Kao kandidat za gradonačelnika učiniću sve da sport dobije zasluženo mjesto u našem gradu - poručio je Pejčić.