latinica  ћирилица
14/09/2024 |  17:01 ⇒ 18:06 | Autor: RTRS

Šobot: Pobijediće Goleši, pobijediće Banjaluka (FOTO)

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Banjaluke Nikola Šobot održao tribinu u Golešima, gdje je razgovarao sa mještanima o svakodnevnim problemima koji ih pogađaju.
Goleši: Tribina SNSD-a -
Goleši: Tribina SNSD-a

Šobot je istakao da je jedan od najvećih izazova sa kojima se Goleši suočavaju odlazak stanovnika, te da Banjaluka mora učiniti sve kako bi uslovi života u ovim krajevima bili takvi da zadrže ljude.

Ustupljena fotografija

- Ljudi napuštaju Goleše, a to ne smijemo dozvoliti. Naša odgovornost je da poboljšamo kvalitet života u ovim mjestima i pružimo ljudima razlog da ostanu. Ova mjesta su ključna za budućnost Banjaluke - rekao je Šobot. 

Јedan od najvećih problema na koji su mještani ukazali je stanje osnovne škole, koja prokišnjava.

- Nedopustivo je da škola, u kojoj se obrazuju naša djeca, prokišnjava. To je nešto što mora biti riješeno odmah, bez daljih odlaganja - naglasio je Šobot. Pored toga, loša infrastruktura je još jedan problem koji dodatno otežava život u ovom naselju. Putevi su u katastrofalnom stanju, a osnovni komunalni servisi su nedovoljno efikasni. Infrastruktura mora biti prioritet, jer bez nje nema budućnosti za Goleše ni za druge rubne dijelove Banjaluke - istakao je Šobot.

Ustupljena fotografija

Šobot je poručio da Goleši ne smiju ostati zaboravljeni i da će se boriti za rješavanje svih problema koji koče napredak ovog kraja.

- Pobijediće Goleši, pobijediće Banjaluka! - naglasio je Šobot.