latinica  ћирилица
03/10/2024 |  11:09 ⇒ 13:04 | Autor: RTRS

Grbić: Kaznite Draška Stanivukovića zbog neiskrenog i prevarantskog ponašanja

Zamjenik predsjednika Gradskog odbora SDS u Banjaluci, dr Slavko Grbić, oštro je kritikovao aktuelnog gradonačelnika Draška Stanivukovića zbog, kako navodi, njegovog neiskrenog i prevarantskog ponašanja, pozivajući građane da ga kazne na predstojećim izborima.
Grbić - Stanivuković - Foto: Ustupljena fotografija
Grbić - StanivukovićFoto: Ustupljena fotografija

- Život je veći od politike, a ono što nije dozvoljeno u životu, ne smije biti dozvoljeno ni u politici. U svakodnevnom životu preziremo ljude koji lažu, varaju, gledaju samo sebe i iskorištavaju druge. S takvima ne sjedamo na kafu, niti se družimo. Isto tako, ne glasamo za ljude koji se ponašaju na taj način - izjavio je Grbić.

Grbić je zatim dodao da je "Stanivuković prevario sve ključne političke aktere i građane koji su mu ukazali povjerenje".

- Draško Stanivuković je prevario sve – SDS, Nebojšu Vukanovića, Јelenu Trivić, ljude koji su godinama gradili PDP, svoje komšije, a na kraju i građane Banjaluke. Nema više koga da prevari. Danas vara sam sebe, vjerujući u vlastite laži i obmane - dodao je Grbić.

Na kraju, Grbić je istakao da je upravo on prije četiri godine s velikim entuzijazmom pozivao građane da glasaju za Stanivukovića, ali da je danas uvjeren kako je neophodno da mu Banjaluka okrene leđa.

- Prije četiri godine, s velikim entuzijazmom, pozivao sam građane Banjaluke da podrže i glasaju za Stanivukovića. Danas, s jednakim žarom, molim ih da ga kazne na izborima, jer je svojim postupcima kaznio ne samo vas, već i čitav naš grad - zaključio je Grbić.