latinica  ћирилица
03/10/2024 |  11:51 ⇒ 11:57 | Autor: RTRS

Koroman: Odlučno ka pobjedi

Predsjednik OO SNSD Pale Branko Koroman poručio je da ova stranka samouvjereno ide u susret izbornom danu, odlučna da ostvari još jednu pobjedu.
Branko Koroman - Foto: Ustupljena fotografija
Branko KoromanFoto: Ustupljena fotografija

- Očekujemo pobjedu naših kandidata za načelnika Pala i gradonačelnika Istočnog Sarajeva, Damjana Škipine i Ljubiše Ćosića, kao i liste kandidata SNSD-a za odbornike u Skupštini opštine Pale. Time će biti potvrđene sve dobre politike koje smo sprovodili u prethodnom periodu i stvoreni uslovi da se ostvari novi program i naša vizija budućnosti - "Pale-prestonica Republike Srpske", koji će sasvim sigurno otvoriti nove perspektive i obezbijediti dinamičan, ozbiljan i kvalitetan razvoj sredine u kojoj živimo i radimo" - poručio je Koroman.

On je pozvao aktiviste, članstvo i simpatizere SNSD-a da iznova pokažu jedinstvo, organizovanost i odlučnost u namjeri da se novom pobjedom sačuva stabilnost i obezbijedi nastavak bliske saradnje sa institucijama Republike Srpske, što je i ključna garancija za realizaciju svih razvojnih planova.

Pale nemaju vremena za gubljenje i improvizacije ili otklon od bliske saradnje sa Vladom Republike Srpske i republičkim institucijama, jer bi nas to zaustavilo na razvojnom putu i zato je važno da odlučno i u punom kapacitetu izađemo na izbore i svojim glasovima obezbijedimo da Pale budu dio pobjedničkog tima opština i gradova u Srpskoj, koje će predvoditi SNSD i naš predsjednik Milorad Dodik.

- Pobjeda SNSD-a neće biti tek stranački trijumf, to će biti pobjeda naših građana koji razumiju ukupne političke okolnosti i važnost aktuelnog trenutka za budućnost svih nas u Srpskoj. To će biti pobjeda Pala koje trebaju da budu u pobjedničkom timu opština i gradova u kojima će se raditi na bazi znanja i jasnih planova, a ne na bazi improvizacije i praznog populizma - ocijenio je Koroman.

On je zaključio da je siguran da su građani Pala prepoznali da je SNSD najbolja opcija koja garantuje dalji razvoj opštine i realizaciju krupnih projekata, te da su kandidati SNSD-a i sveobuhvatan program ove stranke, najbolja i fer politička ponuda koja građane ne vodi u neizvjesnost, već u bolji i povoljniji društveni ambijent.

- Zato zajedno i odlučno zakoračimo u pobjedu i bolje sutra za naše Pale! - poručio je Koroman.