latinica  ћирилица
04/10/2024 |  09:36 ⇒ 09:36 | Autor: SRNA

SPS: Sredstva za završnu tribinu usmjerili u humanitarne svrhe

Socijalistička partija Srpske neće organizovati završnu tribinu pred predstojeće izbore, a sredstva za ovu namjenu biće preusmjerena u humanitarne svrhe da bi pomogli onima kojima je najpotrebnije.
Socijalistička partija Srpske - Foto: RTRS
Socijalistička partija SrpskeFoto: RTRS

- Ova odluka je donesena u duhu naše politike, jer smatramo da "za Srpsku treba imat' dušu". Naša partija se vodi principima solidarnosti, zajedništva i brige za svakog čovjeka. U ovom trenutku, smatramo da je važnije pružiti pomoć sugrađanima i pokazati da su ljudskost i empatija iznad političke promocije - saopšteno je iz SPS-a.

U SPS-u tvrde da su uvijek posvećeni očuvanju dostojanstva svakog građanina Republike Srpske, posebno u trenucima kada mnogi prolaze kroz teške životne okolnosti.

- Ovom odlukom želimo poslati jasnu poruku da SPS nije samo politička snaga, već partija koja sluša i djeluje u interesu svog naroda. Vjerujemo da prava politika počinje tamo gdje su potrebe ljudi na prvom mjestu - tvrde u SPS-u.

Iz stranke poručuju da su humanitarne aktivnosti samo jedan od načina na koji pokazuju svoju privrženost istinskim vrijednostima.

- Zahvaljujemo svim našim simpatizerima i glasačima za podršku i pozivamo ih da zajedno sa nama, kroz solidarnost i odgovornost, učinimo našu Republiku Srpsku boljim i humanijim mjestom za život - naglasili su u SPS-u.