latinica  ћирилица
17/10/2024 |  13:28 ⇒ 16:18 | Autor: RTRS

Uhapšeno lice zbog fizičkog napada na doktorku Doma zdravlja u Bratuncu

Policijski službenici Policijske stanice Bratunac danas su lišili slobode lice inicijala M.D. iz Bratunca postupajući po prijavi da je navedeno lice istog dana oko 00.55 časova, nakon verbalne rasprave fizički napalo lice inicijala S.S. Doma zdravlja Bratunac, navedeno je u saopštenju PU Zvornik.
Dom zdravlja Bratunac - Foto: RTRS
Dom zdravlja BratunacFoto: RTRS

Naime, policija je uhapsila M.D. zbog sumnje da je sinoć pretukao doktorku Doma zdravlja u Bratuncu Snežanu Stojanović, a kako saznajemo radi se o ratnom i vojnom invalidu, koji nema jednu nogu.

Napadač je saslušan u policiji i tom prilikom je priznao da je doktorici nanio više udaraca, tvrdeći da je bio revoltiran njenim ponašanjem.

Kako saznajemo, osumnjičeni je u svojoj izjavi policiji rekao da je zbog jakih bolova došao u Hitnu pomoć i tražio od dežurne doktorke injekciju trodona.

- Tvrdi da mu je doktorica Stojanović na to odgovorila "da ne liječi narkomane". Revoltiran time što ga je nazvala narkomanom on je nasrnuo na nju i zadao joj više udaraca, što je tokom saslušanja i priznao - saznaje nezvanično RTRS.