latinica  ћирилица
19/10/2024 |  20:13 ⇒ 20:24 | Autor: RTRS

Dodik i Višković čestitali Sari Ćirković zlato na Evropskom prvenstvu

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je Sari Ćirković osvajanje zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u boksu za mlađe od 23 godine i poručio da će na putu blistave karijere uvijek imati podršku iz Srpske.
Sara Ćirković (Foto: Tanjug, VLADIMIR ŠPORČIĆ) -
Sara Ćirković (Foto: Tanjug, VLADIMIR ŠPORČIĆ)

Dodik je istakao da je Sara još jednom pokazala kakav je borac i da je u budućnosti pred njom blistava karijera.

- Na tom putu uvijek će imati podršku iz Republike Srpske, a uvjeren sam da ćemo se radovati mnogim medaljama. Čestitam našoj Sari Ćirković i njenom treneru - naveo je Dodik na društvenoj mreži "Iks".

I predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković čestitao je Sari Ćirković osvajanje zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u boksu u Sofiji, ističući da njen trud, posvećenost i borbenost služe kao inspiracija mladima.

- Ova medalja je dokaz izuzetne sportske discipline i talenta, ali i podsjetnik da se snovi ostvaruju kada im se posvetimo cijelim srcem - naveo je Višković u čestitki.

On je istakao da je nevjerovatan uspjeh, koji je ostvarila Ćirkovićeva, donio ogromnu radost i ponos cijeloj Republici Srpskoj, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose s javnošću.

- Želim ti mnogo sreće i uspjeha u budućnosti, kako na sportskom planu, tako i u životu - poručio je premijer Srpske.

Bokserska reprezentacija Srbije osvojila je ukupno sedam medalja na Evropskom prvenstvu za mlađe seniore i seniorke u Sofiji.