latinica  ћирилица
14/10/2016 |  10:57 ⇒ 11:26 | Autor: RTRS

Bend Van Gog pozvao fanove na slavljenički koncert

Rok bend Van Gog pozvao je fanove prigodnom pjesmom na proslavu tri decenije postojanja 26. novembra u Belekspo centru u Beogradu.
Van Gog (Foto: www.facebook.com/Aleksandar Zec) -
Van Gog (Foto: www.facebook.com/Aleksandar Zec)

"Biće nama divan dan slavimo rođendan, sviraćemo pjesme sve nek Beograd trese se. Akustično, električno biće nam fantastično...", poručuju kroz pjesmu Đule, Srba, Cvika i Bane.

Za Van Gog-ov rođendanski parti, događaj koji će biti više od običnog koncerta, kako najavljuje "Long Play", ulaznice preko mreže Eventim koštaju 1.300 dinara, "Van Gog karta za dvoje" 2.000 dinara i VIP karta 2.000 dinara.

Kao što i dolikuje rođendanskoj proslavi poklon je obavezan pa tako uz svaku ulaznicu grupa Van Gog poklanja svoj novi CD "Ako stanemo gubimo sve". Diskovi se dobijaju 26. novembra na ulasku u dvoranu.

Van Gog u Belekspo centru priprema nastup u dva "čina". U prvom "činu" predstaviće se publici u akustičnom izdanju, dok je drugi "čin" rezervisan za "potpuno novi elektrik set benda". Program će upotpuniti i didžej nastupi.

"Tog 26. novembra ćemo se zauvijek oprostiti od nekih pjesama koje su godinama unazad činile okosnicu naših set lista. Noć našeg rođendanskog slavlja biće i prilika da prvi put uživo odsviramo, nama neke drage pjesme, koje su tokom godina karijere ostale nepravedno zapostavljene", kaže frontmen Zvonimir Đukić-Đule.

"Nakon aktuelne turneje, pred nama je vrijeme, koje nas mami da se kreativno otisnemo u nekom za nas, skroz nepoznatom, a inspirativnom muzičkom pravcu", dodao je Đukić.

Izvor: Tanjug