latinica  ћирилица
13/01/2017 |  15:41 ⇒ 17:24 | Autor: RTRS

Boračka organizacija Zvornik podijelila paketiće djeci (VIDEO)

Povodom božićnih i novogodišnjih praznika Boračka organizacija Zvornik podijelila je paketiće za 85-oro djece ratnih vojnih invalida, demobilisanih boraca i saboraca koji imaju višečlane porodice.
Zvornik - paketići za djecu - Foto: RTRS
Zvornik - paketići za djecuFoto: RTRS

Paketić je dobila i Dušanka Todić. Slatkiše će kaže podijeliti sa najmilijima i u toplini porodičnog doma i dočekati Pravoslavnu novu 2017-godinu.

Ovaj znak pažnje zvorničkim mališanima uljepšao je zimski raspust.

Јedanaestogodišnji Boško Vuković kaže da se raduje paketiću i ističe da želi sebi i porodici puno zdravlja i sreće.

Čestitajući djeci i njihovim roditeljima Božić, Dan Republike Srpske, ali i Pravoslavnu novu godinu predsjednik Skupštine Boračke organizacije Zvornik Lazar Ristić poželio je mališanima da im 2017-ta donese zdravlja, sreće, blagostanja i pune knjižice petica.

"Ovo je tradicionalno da svake godine Boračka organizacija dijeli pakete djeci demobilisanih boraca, ratnih vojnih invalida, Udruženju četvoro i više djece. Cilj je da ti i borci i ta djeca da znaju da postoji Boračka organizacija", naglasio je predsjednik Skupštine Boračke organizacije Zvornik, Lazar Ristić.

Zapošljavanje demobilisanih boraca i njihove djece, biće glavni prioritet ove organizacije u narednom periodu, poručeno je u Zvorniku.