latinica  ћирилица
22/02/2018 |  09:10 ⇒ 12:57 | Autor: RTRS

Vlada Srpske o saradnji sa Donjom Šleskom i rekonstrukciji puteva

Vlada Republike Srpske trebalo bi danas da razmatra informaciju o uspostavljanju saradnje sa Donjom Šleskom /Poljska/, te informaciju o projektu rehabilitacije magistralnih i regionalnih puteva i rekonstrukciji putnih objekata.
Sjednica Vlade RS - Foto: RTRS
Sjednica Vlade RSFoto: RTRS

Na predloženom dnevnom redu sjednice je i informacija o saradnji Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite sa Privrednom komorom Italija-BiH, te informacija o uspostavljanju Interoperabilnog informacionog sistema kroz Projekat unapređenja investicionog okruženja i institucionalnog jačanja.

Ministri bi trebalo da razmatraju i informaciju o doznaci ukupno odobrenih sredstava na račun licima iz Republike Srpske koja se nalaze u pritvoru pri Haškom tribunalu.

Vlada bi dtrebalo da razmatra i Program rada Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća sa finansijskim planom za ovu godinu, prijedlog odluke o proglašenju zaštićenog staništa "Gromiželj", te prijedlog odluke o osnivanju Јavne ustanove Nacionalni park "Drina" Srebrenica.

Na dnevnom redu je i razmatranje prijedloga odluke o 12. emisiji obveznica Republike Srpske za izmirenje obaveza po osnovu materijalne i nematerijalne štete nastale u periodu ratnih dejstava od 20. maja 1992. do 19. juna 1996. godine.

Izvor: SRNA