latinica  ћирилица
27/07/2024 |  11:51 | Autor: banjaluka.net

Trivić: Stanivuković i Zolak izgubili kompas

Najava smjene Željka Raljića sa pozicije izvršnog direktora banjalučkog Vodovoda pokazuje da su Draško Stanivuković i njegov ginekolog Zolak potpuno izgubili kompas. Smjenjivati čovjeka koji je jedan od rijetkih u Vodovodu koji zna raditi svoj posao, dok se istovremeno u tom preduzeću zapošljavaju Stanivukovićevi stranački poltroni, predstavlja školski primjer bezobrazluka - rekla je Јelena Trivić, predsjednica Narodnog fronta.
Јelena Trivić - Foto: RTRS
Јelena TrivićFoto: RTRS

Ona kaže da su Željko Raljić i drugi članovi banjalučkog SDS-a prije četiri godine “predano radili da Igor Radojičić ne obnovi mandat gradonačelnika“, te da oni tada “sigurno nisu ni sanjali da će Stanivuković postati tri puta gori od Radojičića“.

- Јoš jednom ću ponoviti da ćemo nakon što u oktobru “istjeramo“ Stanivukovića i raznorazne milade i driniće iz Gradske uprave, formirati tim najkvalitetnijih ljudi iz Srpske demokratske stranke, Narodnog fronta, Pokreta za pravdu i red i pokreta Banjaluka zove. Taj tim će u narednim godinama voditi Grad Banjaluku, a prvi zadatak istog će biti obračun sa tajkunima - zaključila je Јelena Trivić.