latinica  ћирилица
27/07/2024 |  15:30 ⇒ 17:25 | Autor: RTRS

Dodik: Uz podršku Srbije učinićemo mnogo više za građane Drvara (VIDEO)

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je video porukom Dan opštine Drvara rukovodstvu, predstavnicima lokalnih institucija i građanima Drvara.
Milorad Dodik - Foto: RTRS
Milorad DodikFoto: RTRS

- Draga načelnice Dušice, uvažena predsjednice opštinskog vijeća gospođo Krneta želim da vama i vašim građanima opštine Drvar čestitam dan Opštine. Uvijek to prilika da se okupe prijatelji prije svega, i da se sa prijateljima podijele uspjesi iz prošlosti i naravno planira budućnost - rekao je Dodik.

Naveo je da je njihov tim i angažovanje od presudnog značaja za razvoj opštine Drvar.

- U svemu tome uvijek ste imali podršku i mene lično, i kao predsjednika Republike i Vlade i instistucija Republike Srpske. Treba da uradimo mnogo više za građane Drvara i to želim da uradim - poručio je Dodik i dodao da će to i učiniti "sa braćom iz Srbije".

Pokazaćemo, dodaje Dodik, da možemo da ljudima obezbijedimo stabilan život.

- Drvar je ne samo jedna lokalna zajednica, ona je za nas emocija, koju želimo da na pravi način pokažemo kroz podrške vašim projektima. Nisam u mogućnosti da budem s vama, to mi je žao. Volim da dođem u Drvar, ali neke obaveze koje sam preuzeo ranije nisu mi dozvolile ovaj put, zato draga načelnice, predsjednice vijeća, vama i svim građanima još jednom opštine Drvar još jednom želim da čestitam vaš dan. Živi i zdravi bili - poručio je Dodik.