latinica  ћирилица
27/07/2024 |  12:24 | Autor: RTRS

Trećeg dana "Ša festa" nastupili Partibrejkersi, Sanšajn, Artan Lili, Eho Radar...

Nakon Ramba Amadeusa, stendap komičara Neše Bridžisa i benda Buč Kesidi, treće večeri petog Memorijalnog festivala "Ša fest", u Ljetnoj bašti u Prijedoru, nastupilo je pet muzičkih grupa. U "Elektro-parku" u Starom gradu, nastupili su i di-džejevi.
ŠA Fest - Foto: RTRS
ŠA FestFoto: RTRS

U "ŠA lajv" zoni nastupili su Partibrejkersi, Sanšajn, Artan Lili, Bigru & Paja Kratak i prijedorski Eho Radar. Posjetiocima "Ša festa" ovo je jedinstvena prilika za dobru zabavu, muziku i druženje.

Domaći bend Eho-radar na festivalu učestvuje drugi put.

- Publika je sjajna. Uvijek nas podržavaju kao lokalni bend, a i sve ostale bendove koji dolaze sa strane. Prijedor je željan nove, interesantne muzike. Svaki put je sve bolje - rekao je član ove grupe Marko Divjak.

Večeras, zadnje festivalske večeri, trebalo bi da nastupe Dubioza Kolektiv, Edo majka, Ateist rep, Grin-bulz i Maderfanki.

"ŠA fest" je memorijalni festival posvećen prijedorskom umjetniku i muzičaru Daliboru Popoviću Mikši. Održava se u Prijedoru, a prihod od festivala usmjerava se u istoimenu fondaciju koja podržava talentovane umjetnike i njihov autorski rad.